Santa Tecla

Èxit rotund en la presentació del llibre  Història de Santa Tecla, més de 150 assistents ens van acompanyar en el dia d’ahir. L’acte va estar presidit per la Directora dels Serveis Territorials de Tarragona, Sra. Sílvia Rodes Guedes,  acompanyada pel Conseller d’Educació el Sr. Francesc Roca Rossell i l’Arquebisbe de Tarragona, Dr.  Jaume Pujol.

L’inspector Sr. Rafa Muñoz Melgar va fer una explicació sobre la tradició documental de Santa Tecla a la nostra ciutat, alhora que va elogiar el paper d’aquest conte en el camp de la didàctica de la nostra ciutat. Així mateix, va felicitar els magnífics dibuixos realitzats per l’il·lustrador, el Sr. Hugo Prades.

En acabar, es va convidar a tots els assistents a una copa de cava i se’ls va lliurar un exemplar del llibre.

 

fullsizerender_3


Deixar un comentari