Tàrraco Viva ’17

 

El passat dijous dia 18 de maig, al Camp de Mart de Tarragona, vam celebrar les XIX Jornades d’aprenentatge actiu Juguem com jugaven les nenes i els nens romans de Tàrraco organitzades pel Camp d’Aprenentatge de la ciutat de Tarragona, un servei educatiu del Departament d’Ensenyament. Hem comptat amb la col·laboració dels instituts Vidal i Barraquer, Sant Pere i Sant Pau, Pons d’Icart, Jaume I de Salou, Comte de Rius, Martí i Franquès, l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils, a més del Conservatori de música de Tarragona i la universitat Rovira i Virgili, a través de la Facultat de Ciències de l’Educació. Hem tingut la sort d’haver rebut el suport i el patrocini de l’empresa Repsol, l’Ajuntament de Tarragona, el Museu d’Història de Tarragona, el Complex Educatiu de Tarragona, l’institut Pere Martell, l’AEQT, Modes Serrano, el Mercat Central i el Mercat del Camp.

Vam reunir més de 2500 alumnes provinents dels centres de Tarragona i del Tarragonès amb la finalitat de passar un matí gaudint de l’aprenentatge de la història a través del joc i les diferents recreacions sobre els costums a l’antiga Tàrraco. Aquesta jornada no hagués estat possible sense l’ajuda de més de 300 monitores i monitors dels diferents centres escolars i universitaris.

Al llarg del matí els infants varen poder practicar jocs d’habilitat manual, motrius, d’imitació, d’atzar, sensorials, artístics, intel·lectuals i d’algunes representacions de mites o llegendes.

 

CARTELL_2017

Recull de fotografies de la XIX Jornada de Juguem com jugaven les nenes i nens romans:

IMG_7438

12

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12         

 

Materials de Tàrraco Viva 2017, dirigits als monitors i monitores:

1- NORMES MONITORS i MONITORES

2- GRAELLA – RESUM DE TOTS ELS JOCS

3- INSTRUCCIONS PER A LA INSCRIPCIÓ AL PROGRAMA DE MONITORS i MONITORES

4- MAPA+INDEX_CAMP de MART

5- GOMETS DE COLORS

6- LLIBRE dels JOCS

7- TOTS els JOCS

 

Materials de Tàrraco Viva 2017, dirigits als centres:

1- PROPOSTA_DIDÀCTICA_2017. PROFESSORAT

2- ACTIVITAT_CARTELL_2017. ALUMNAT

3- POWERPOINT_2017. ACTIVITATS

4- MAPA+INDEX_CAMP de MART

5- GOMETS DE COLORS

6- LLIBRE dels JOCS
Die heutigen gesellschaftlichen existenz- und wirkungsbedingungen der menschen sind das ergebnis der geschichtsbildenden und geschichtsgestaltenden tätigkeit https://ghostwritinghilfe.com/wissenschaftliche-arbeiten-schreiben früherer generationen.